Loading map...
 Home    Nisha Iopa

Nisha Iopa

Email
juliettacoia@gmail.com
Nisha Iopa

About

1) De huidige situatie. 2) Uw hand distributie. Als ik bluf van een zeer zwakke hand (4-5 van geschikte connectoren) en ik weet dat ik de noten (Kings of iets beters) heb, weet ik dat ik van daaruit kan bluffen, maar dan zijn de enige handen die ik kan bluffen van Aces en Tens. 3) Uw tegenstanders handen (wat zijn ze vasthouden). Van elk ander soort hand, ik moet vallen of bellen. 5) Welke hand denk je dat je tegenstanders vasthouden. 4) Hoeveel je denkt dat ze houden.

Ik heb een pauze genomen van het spelen en overweeg nu om advies te krijgen over wat ik moet werken om mijn spel te verbeteren. Ik ben een geavanceerde pokerspeler voor een aantal jaren en ik heb altijd het gevoel dat ik ver in mijn vaardigheid. Bijvoorbeeld, wat zou u zeggen de belangrijkste vaardigheid is voor een pokerspeler? Weet hij eigenlijk hoe hij het spel moet spelen? Ik dacht dat ik zou vragen of iemand wist wat de belangrijkste vaardigheid was voor een pokerspeler.

Denk je dat het kennis van handen, bluffen, weddenschappen bereik, www.comparebuzz.net enz. Maar de laatste tijd speel ik tegen een nieuwe tegenstander die veel meer ervaren is dan ik en hij heeft me vaak met zeer grote hoeveelheden verslagen. Stel bijvoorbeeld dat er 100.000 chips op de tafel staan en je 100.000 chips verhoogt tot 300.000 chips. Dit betekent dat ze ervoor kiezen om te blijven wedden met bepaalde handen na het verliezen en worden geroepen wanneer ze een draw hebben, of soms een grote set plus een grote draai.

Ook wanneer ik “standaardlijn”, “standaard inzet” of een soort “lijn” verklaring maak, bedoel ik specifiek een impliciete fold in poker door handen te spelen voor geld. Aangezien de pot 3BB is, noemen we het een 3×1 BB raise, of 3 Big Blinds voor 1 Big Blind, op een 50-100% gevouwen lijn. Sommige mensen zullen handen vellen zoals AK10, KJ10, AJ10 en zo verder. De meeste mensen zullen die handen niet vouwen, maar ze zullen J88 in plaats daarvan vouwen.

Aangezien je J88 vouwt, moet je een reeks handen vullen om je lijn te vullen zonder te veel te missen, maar in het algemeen zal je waarschijnlijk wat kleine paar/kleine rechte (zeg, AQ naar AJ8 enzovoort) handen vellen. Bijvoorbeeld, veel spelers zeggen dat ze het kunnen spelen als een draw. Luck speelt een grote rol. Zelfs de beste spelers in de wereld kunnen in de korte termijn verliezen aan lagere spelers die toevallig geluk hebben en de winnende kaarten trekken.

Er is geen ontkenning dat geluk een belangrijke factor is in poker. De kaarten die je krijgt zijn volledig willekeurig en je hebt daar geen controle over.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.