Loading map...
 Home    Joey Chalaban

Joey Chalaban

Email
alaynaorick@yahoo.com
Joey Chalaban

About

Hogyan játszik a póker?

Poker játszható számos különböző szinteken. Azt mondanám, hogy nagyon fontos, hogy megértsük a játékot, és képes legyen játszani a kártyákat, és játszani ennek megfelelően. 15 éves korom óta pókerezek, és azóta ugyanazt a pókerstílust játszom. Az egyik leggyakoribb blöff, amit a pókerjátékosok használnak, hogy nagyon kis összeget emeljenek, és úgy tegyenek, mintha nagy tétük lenne. Néhány játékos sok zsetont fogad, abban a reményben, hogy az a benyomás, hogy erősebb kezük van.

Common Poker Variants. Omaha: Az Omaha játékban a játékosok négy lyukasztó kártyát kapnak, de pontosan kettőt kell használniuk az öt közösségi kártyával együtt, hogy kézhez jussanak. Seven Card Stud: Ez a klasszikus változat magában foglalja a játékosokat, akik hét kártyát kapnak, három arcfelé és négy arcfelé. A póker különböző ízekben érkezik, mindegyik saját egyedi szabályokkal és stratégiákkal rendelkezik. Ez jelentősebb kezeket és bonyolultabb döntéshozatalt eredményez.

A játékosok két lyuk kártyát kapnak, és az öt közösségi kártyával kombinálva használják őket, hogy a legjobb kezüket készítsék. Ehelyett a játékosoknak a megfigyelési és memóriaképességükre kell támaszkodniuk, hogy mérjék ellenfeleik kezét. Pai Gow Poker: A hagyományos póker és a kínai játék Pai Gow kombinációja, a Pai Gow Poker megköveteli a játékosoktól, hogy két ötkártyás kezet és egy kétkártyás kezet alakítsanak ki, hogy megverte az osztót.

Nincs közösségi kártya. Öt kártya húzás: Ebben az egyszerű, de vonzó változatban a játékosok öt privát kártyát kapnak, és lehetőségük van kicserélni néhány vagy az összes kártyájukat, hogy erősebb kezet keressenek. Íme néhány népszerű pókerváltozat: Texas Hold’em: Ez a legszélesebb körben játszott pókerváltozat, ismert az egyszerűség és a stratégiai mélység. A következő dolog, amit tudni kell, hogy csak négy lehetséges eredmény van, az egyenes, a flush, a egyenes flush és a királyi flush.

Az egyenesek öt lap ugyanabban az öltönyben. De a többi egyenes értéktelen. Ez megakadályozza Önt abban, hogy később halott pénz legyen, amikor mindenki a tábla körül hajtott Ha úgy érzi, hogy sok erős kéz van a potban, akkor kisebb összegre emelheti, és hagyja, hogy a játékosok harcoljanak. Ha úgy érzi, hogy hiányzik egy erős kéz vagy úgy érzi, hogy a játékosok túl sok kezet játszanak, mindig bölcs dolog kevesebbet fogadni, mint amennyit általában a kezed elején tennél.

Néhány játékos csak dob egy pár ezer dollárt az első kézben. Ha hívnak, el kell döntenie, hogy ellenőrizni akar-e vagy emelni. Az emelés azt jelenti, hogy elkötelezed magad a játékban. Ön ígéretes, hogy kifizeti a teljes összeget a pot. A kis vak a következő játékos, aki cselekszik. Csak négy lehetséges kimenetel létezik, www.comparebuzz.net az úgynevezett egyenes, a flushes, a straight flushes, és a királyi flushes. Rögtön flushes A flush öt kártyát tartalmaz ugyanabban a ruhában.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.